Roland Verniers benoemd tot directeur Duitsland/Nederland van Hollis

Internationale vastgoedadviseur Hollis heeft bekendgemaakt dat Roland Verniers is gepromoveerd tot directeur Duitsland en Nederland.

Verniers werkt sinds 2016 bij Hollis in Amsterdam en was directeur Benelux. Hij heeft destijds de vestiging opgezet. Nu werken er tien vastgoedadviseurs. Hollis specialiseert zich in projectmanagement, kosten-management, ESG-consulting, advies en management bij projectontwikkeling en technische  due diligence-vraagstukken.

Jamie O’Brien, director European Operations, stelde in een toelichting op de benoeming:  ‘Duitsland en Nederland behoren tot de meest stabiele vastgoedmarkten in Europa. Dit blijkt uit het sterke herstel na Covid en de krappe arbeidsmarkten. Dit zorgt voor een aantrekkelijk investeringsklimaat voor internationale vastgoedbeleggers.

Roland Verniers zei in een commentaar: ‘Ik ben bijzonder blij dat ik Duitsland aan mijn werkgebied kan toevoegen op dit bijzondere moment van de markt. Veel van onze klanten werken al in beide landen en ik kan met onze gezamenlijke teams het beste hen van advies dienen.’