Rob Wijnen wordt nieuwe salesmanager SADC

SADC is versterkt met Salesmanager Rob Wijnen. Samen met het bestaande salesteam dat uit Anne Peters en Aad Lafeber bestaat, draagt hij zorg voor de verkoop van de werklocaties rondom Schiphol.

Rob Wijnen was voorheen werkzaam als beëdigd makelaar/taxateur in de regio groot Amsterdam en is tevens actief geweest op het gebied van vastgoedmanagement, ‘groene’ energie, aquacultuur en business consultancy. In zijn hoedanigheid als salesmanager zal zijn focus liggen op de commerciële strategie en verkoop van de gronden van SADC.

Regionale gebiedsontwikkelaar SADC
SADC (Schiphol Area Development Company) ontwikkelt hoogwaardige, bereikbare, (inter)nationaal concurrerende bedrijventerreinen in de Metropoolregio Amsterdam. Daarnaast werkt SADC aan de transitie van een lineaire naar een circulaire economie en onderneemt actie op trends als digitalisering en de manier waarop bedrijven innovatief en concurrerend proberen te blijven.

SADC is in 1987 opgericht om de economische potentie van stad en luchthaven optimaal te benutten, krachten te bundelen en daarmee de concurrentiepositie van de regio in (inter)nationaal verband te versterken.

SADC heeft vier gelijkwaardige aandeelhouders (elk voor 25%): gemeente Haarlemmermeer, gemeente Amsterdam, provincie Noord-Holland en Schiphol Group.