Rituals opent nieuwe winkels in Utrecht en Rotterdam

In Hoog Catharijne verhuist Rituals van een unit van 131 m² naar een nieuwe unit van 368 m², in Alexandrium vergroot Rituals de winkel van 126 naar 236 m².

De Premium Rituals store in Utrecht opent medio juni haar deuren, naar verwachting opent Rituals in Alexandrium Shopping Center medio juli haar deuren.
Het Franse Klépierre is een Europese ontwikkelaar en belegger van met een portefeuille van grote winkelcentra in 12 landen op het Europese vasteland, met een totale waarde van € 21,9 miljard (peildatum 20 december 2020). Samen ontvangen deze winkelcentra 1,1 miljard bezoekers per jaar. De Nederlandse portefeuille bestaat uit Hoog Catharijne, Alexandrium Shopping Center, de Markthal, Villa ArenA en ’t Circus in Almere Centrum.

In 2000 opende Rituals zijn eerste winkel in de Amsterdamse Kalverstraat, later gevolgd door winkels in bruisende wereldsteden zoals Londen, Madrid, Antwerpen, Parijs, Lissabon, Berlijn, Stockholm en New York. Het luxemerk heeft meer dan 800 winkels, ruim 2650 shop-in-shops, vier Body Spa’s in 33 landen wereldwijd en sinds kort een flagshipstore inclusief Body & Mind Spa in Amsterdam.