Reclamebureau huurt op NDSM-werf Amsterdam

AMSTERDAM - Reclamebureau KSM heeft onlangs, samen met zusteronderneming JWT, een huurcontract met een looptijd van 10 jaar afgesloten voor de voormalige kantine van de NDSM-werf aan de T.T. Vasumweg te Amsterdam Noord. KSM huurt het gehele pand met een totale oppervlakte van circa 4000 m[sup]2[/sup]. KSM zal eind 2008 haar nieuwe huisvesting betrekken nadat Boelens de Gruyter de herontwikkeling van de pand heeft afgerond.

AMSTERDAM - Reclamebureau KSM heeft onlangs, samen met zusteronderneming JWT, een huurcontract met een looptijd van 10 jaar afgesloten voor de voormalige kantine van de NDSM-werf aan de T.T. Vasumweg te Amsterdam Noord. KSM huurt het gehele pand met een totale oppervlakte van circa 4000 m2. KSM zal eind 2008 haar nieuwe huisvesting betrekken nadat Boelens de Gruyter de herontwikkeling van de pand heeft afgerond.

Projectontwikkelaar Boelens de Gruyter zal het robuuste pand terugbrengen in de stijl uit de tijd van de NDSM-werf. Het gebouw moet dat met de 100 meter lange waterfront een prominente plaats aan de Noordelijke IJ-oever innemen.
DRS Makelaars trad in deze transactie op voor Boelens de Gruyter en Cushman & Wakefield voor KSM.