Rebo Groep neemt PH Kuijper over

Vastgoedbedrijf Rebo Groep wil groeien en zijn vleugels uitslaan richting de Randstad. Met de overname van de activiteiten van PH Kuijper Makelaardij en Vastgoedmanagement in Amsterdam wordt die ambitie verder ingevuld.

Rebo Groep telt inclusief haar nieuwe vestiging in Amsterdam landelijk verspreid inmiddels negen vestigingen. Het bedrijf is actief in het vastgoedmanagement, het VvE-beheer en de woning- en bedrijfsmakelaardij.

Henk Sloot, bestuurder van Rebo Groep is erg blij met de overname per 1 september 2017. “We zijn al een tijd actief aan de slag met het verbeteren van onze marktpositie in de Randstad. Met deze overname en nieuwe vestiging in Amsterdam voor twee van onze vier businessunits – Rebo Vastgoed Management/Rebo Huurwoning en Rebo VVE Management – geven we daar vorm aan en winnen we heel veel aan slagkracht.”

Met de overname van de vastgoedactiviteiten van PH Kuijper is de vastgoedportefeuille van Rebo Groep uitgebreid en bedraagt de totale beheerportefeuille (bestaande uit woningen, commercieel onroerend goed en VVE) ruim 38.000 eenheden. Rebo Groep telt in totaal 100 medewerkers.

Solide familiebedrijven
Waar Henk Sloot ook erg content mee is, is de synergie tussen beide bedrijven. “We passen qua cultuur erg goed bij elkaar. PH Kuijper Makelaardij en Vastgoedmanagement en Rebo Groep zijn beide solide en onafhankelijke familiebedrijven, beide met een no-nonsense cultuur en de klantwens hoog in het vaandel.”

Het volledige team van 13 medewerkers van PH Kuijper treedt per 1 september in dienst bij Rebo en staat onder de dagelijkse leiding van Petra Kuijper. Zij was samen met Tom Kuijper en Tom Kuijper sr. eigenaar van de onderneming. De vestiging in Amsterdam blijft gehuisvest op het adres HJE Wenckebachweg 75 en krijgt ondersteuning vanuit de Rebo Groep-organisatie.

Foto: Rebo Groep-bestuurder Henk Sloot tekent de overeenkomst die de overname van PH Kuijper Makelaardij en Vastgoedmanagement bezegelt. Links van hem Petra Kuijper, rechts Tom Kuijper.