Provada-inspiratiesessie: Wat de vastgoedsector kan leren van Tesla

Tesla Benelux-directeur Kim Liebregts zal het vastgoed op de Provada leren hoe met Tesla-snelheid de energietransitie aangepakt kan worden.

Mark van Wordragen, directeur van Croonwolter&dros, laat zien hoe hij de ‘Tesla-oplossingen’ van Kim Liebregts vertaalt in de praktijk. Van Wordragen geeft innovatieve voorbeelden met digitale en gestandaardiseerde gebouwtechnologie naar het voorbeeld van Tesla.

Frank van der Sluys, co-head Real Estate Strategy & Innovation van Cushman en Wakefield en gastdocent van de Amsterdam School of Real Estate, reageert op de datagedreven oplossingen van Tesla en kijkt hoe die de vastgoedpraktijk zullen veranderen.

Ook aanwezig in het panel is Frédéric van der Planken (ceo en oprichter van de Whitewood Group), een internationale asset en projectmanager met innovatie in het vaandel. Hij wil de Tesla-lessen aanwenden voor smart city-concepten.

De inspiratiesessie vindt dinsdag plaats om 13.00 uur op stand 12.49 van PropertyNL en wordt mede mogelijk gemaakt door Croonwolter&dros.