Provada en Neprom verplaatst naar november

De Provada en de Neprom hebben besloten om de krachten te bundelen en organiseren in  november een gezamenlijk evenement.

De Provada heeft besloten om de vastgoedbeurs van 16–18 juni te verplaatsen naar 3–5 november 2020. Ook de Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) van de Neprom is verschoven, naar 4 november. De Neprom en de Provada denken samen op die dag een sterk programma te kunnen maken. 

Met dit vroege besluit willen de organisaties standhouders en bezoekers duidelijkheid en ruimte geven om zich te richten op hetgeen nu en straks nodig is voor de eigen bedrijfsvoering.

Nu alle evenementen van maart, april en mei worden verplaatst, ligt er een enorme opgave bij de evenementenlocaties zoals de RAI. Op basis van de beschikbare dagen van de RAI, hebben de Provada en de Neprom voor de data in november gekozen. In principe verhuizen alle sprekers, bijeenkomsten, activiteiten, registraties en logistieke zaken mee naar deze nieuwe datum. 

Reeds gekochte entreekaarten verhuizen mee naar november. Indien u dan niet in de gelegenheid bent de Provada te bezoeken, kunt u uw entreekaart eventueel op een andere naam laten zetten. Restitutie van de entreekaart is helaas niet mogelijk.