Piet Hein Erdman naar Green Real Estate

Piet Hein Erdman wordt per 1 maart Head of Development & Construction bij Green Real Estate.

In deze functie is Erdman (46) hij verantwoordelijk voor de ontwikkelingsportefeuille van Green die momenteel een omvang heeft van circa 30 ontwikkelingen. Hij gaat ook deel uitmaken van het Management Team van het bedrijf samen met Richard Dallinga (CEO), Richard Braun (CFO), Juul Derks (Head of Investments), Koen Gerrits (Head of Asset Management) en Steven van Ginkel (Manager Finance & Control).

Erdman is afkomstig van abcnova waar hij Business Unit Manager commercieel vastgoed was. Hij richtte zich daar met zijn team op aan- en verkoopadvies en ontwikkel, project en bouwmanagement in de sectoren kantoren, retail, woningen en  hotels. Hij heeft veel ervaring opgedaan als ontwikkelaar in uiteenlopende, vaak complexe, multifunctionele projecten voor abcnova en vorige werkgevers waaronder ASR Vastgoedontwikkeling en ING RED.

Bij  ASR was hij verantwoordelijk voor de multi-functionele ontwikkeling Leidsche Rijn Centrum. Ook werkte hij 5 jaar voor JLL waar hij Head of Property & Asset management was en leiding gaf aan een team van 40 professionals. Erdman, opgeleid tot economisch geograaf en in het bezit van een Master of Real Estate, begon zijn vastgoedcarrière 20 jaar geleden als Ontwikkelingsmanager bij Synchroon.