Pets Place opent flagshipstore in The Wall

Pets Place opent deze zomer een flagshipstore in The Wall, het rode winkelcentrum langs de A2 ter hoogte van Utrecht.

De keten van dierenspeciaalzaken introduceert in de nieuwe winkel een gezondheidspunt waar paraveterinairs gratis advies geven aan huisdiereigenaren. Pets Place rolt de gezondheidspunten later dit jaar ook uit in andere winkels. Het nieuwe filiaal van Pets Place in The Wall heeft een oppervlakte van 2100 vierkante meter en komt in het voormalige pand van BCC.

Grotere winkels

‘De opening van een flagshipstore sluit aan bij onze strategie om grotere winkels te openen in heel Nederland’, zegt Ard Malenstein, ceo van IJsvogel Retail, het moederbedrijf van Pets Place. ‘Winkelcentra zijn daarbij voor ons extra interessant, omdat deze al een grote aantrekkingskracht hebben op consumenten. Daarnaast zijn shopping malls over het algemeen zeer goed bereikbaar en kun je er gratis parkeren. Dat maakt The Wall, dat zich ook nog eens in het hart van het land bevindt, voor ons een ideale plek om een nieuwe winkel te openen.’ Naar verwachting opent de flagshipstore in The Wall eind juni of begin juli de deuren. 

Knaagdierenhuis

In het nieuwe filiaal in Utrecht wordt diepvriesdiervoeding verkocht. Er is ook een dogwash aanwezig. Verder komt er een donatiebox waar klanten voeding en producten kunnen doneren aan een lokaal asiel. Daarnaast is er een knaagdierenhuis in de winkel en er zijn aquariumvissen te koop. Vogels en reptielen worden eveneens verkocht.

Pets Place, dat zijn hoofdkantoor heeft in Ede, heeft 171 dierenwinkels door het hele land en is van plan om in de komende vier jaar het aantal vestigingen uit te breiden naar 230. In 63 winkels heeft Pets Place ook een tuinafdeling en heet de winkel Pets Place Boerenbond.