PROVADA Timpaan wordt ambassadeur ‘Vastgoedsector Hartveilig’

Vastgoed- en gebiedsontwikkelaar Timpaan is woensdag op de Provada ambassadeur geworden van de missie ‘Vastgoedsector Hartveilig’ van de Hartstichting.

Voor de maatschappelijke gebiedsontwikkelaar die zich richt op een breed scala aan doelgroepen waaronder senioren, zorgbehoevenden, en starters is de samenwerking een logische volgende stap. In de wijken die Timpaan ontwikkelt staat een gezonde leefomgeving centraal. In de praktijk zal de samenwerking zich richten op het plaatsen van een automatische externe defibrillator (AED) in de wijken die Timpaan ontwikkelt.

‘Geweldig dat Timpaan als gebiedsontwikkelaar vanaf de start van een project er al voor zorgt dat een AED geplaatst wordt bij oplevering en ervoor zorgt dat de AED goed onderhouden en beheerd wordt’, aldus Marianne Spoelstra, programmamanager AED’s bij de Hartstichting.

Ingeborg de Jong, directeur Timpaan: ‘De toevoeging van AED’s in onze gebiedsontwikkelingen past bij ons: we zijn langer betrokken bij de wijk, ook na oplevering van het vastgoed. Zo creëren we een veiligere leefomgeving.’