PROVADA Hof, Timpaan en Scholtens bekrachtigen koopovereenkomst rijwoningen Zwaag

Bouwbedrijf Hof heeft woensdag op de Provada de grond gekocht voor 13 rijwoningen in nieuwbouwontwikkeling Rozenbuurt in Zwaag, die het bedrijf zelf gaat bouwen. De verkoper is VOF Rozenbuurt, een samenwerking van Scholtens Projecten en Timpaan.

Peter Hof tekende namens Bouwbedrijf Hof, Chris Keizer namens Scholtens Projecten, Ingeborg de Jong namens Timpaan en Jur de Jong was aanwezig als bemiddelend makelaar van Jaspers-Van Diepen Makelaars. De woningen zullen verhuurd worden.

Buurt met 420 woningen

Rozenbuurt wordt gerealiseerd in het oude dorpshart van Zwaag, waar ooit de kassen van Rozenkweker Balk stonden. Het wordt een groene woonwijk, waar de komende jaren circa 420 nieuwe woningen en appartementen gebouwd gaan worden met voor elk wat wils. Zo komen er rijwoningen, halfvrijstaande woningen, rug-aan-rugwoningen, appartementen en vrijstaande woningen en kavels in verschillende prijsklassen. Voor starters en doorstromers, kleine huishoudens, gezinnen en senioren

Vorige week heeft De Raad van State de uitspraak gepubliceerd over het bestemmingsplan Rozenbuurt in Zwaag. De Raad van State wijst de bezwaren tegen het bestemmingsplan af. Dit betekent dat het bestemmingsplan onherroepelijk is en de ontwikkeling van de Rozenbuurt definitief doorgaat. De bouw is reeds gestart.