PROVADA Achmea Real Estate koopt zorg- en levensloopbestendige woningen in Nijmegen

Achmea Real Estate koopt  80 zorgwoningen en 28 levensloopbestendige woningen in Nijmegen van ontwikkelaar Roozen van Hoppe.

De woningen maken deel uit van het complex Living Inn, waarin ook eerstelijnszorg is gehuisvest. Alle 108 woningen hebben energielabel A++ of A+++. De zorgwoningen en de zorgondersteunende ruimten worden verhuurd aan De Waalboog.

De 28 levensloopbestendige woningen variëren in grootte tussen de 65 m2 en 122 m2. Deze woningen worden door Achmea RE individueel verhuurd. Naast de woningen voor Achmea telt  Living Inn enkele andere gebouwdelen met 83 sociale huurwoningen,  53 middensegment appartementen en 127 woningen in de vrije sector huur.

“Wij zijn zeer content met deze acquisitie, die volledig in onze strategie past”, zegt fondsmanager Daan Tettero van Achmea RE. “Living Inn heeft met zijn community-concept, brede aanbod aan voorzieningen, hoge woningkwaliteit en brede populatie een duidelijke meerwaarde. Zowel voor de bewoners zelf, als voor de institutionele beleggers die hierin via ons fonds participeren.”

img
Redacteur
Profiel