Oud-managers Cromwell Property Group richten MC Property op

Vier voormalige managers van Cromwell Property Group hebben MC Property, een pan-Europese vastgoedinvesteerder voor de industriële, kantoor- en infra-sector, opgericht.

Oud-directeur van Cromwell Mark McLaughlin staat samen met collega’s Rob Cotterell, Wouter Zwetsloot en Martin Hanratty, fondsmanager bij Valad Europe (overgenomen door Cromwell in 2015), aan de basis van MC Property. Elke partner heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken op de Europese vastgoedmarkt met bedrijven als Blackstone, Cerberus, Goldman Sachs en Carlyle.

McLaughlin en Zwetsloot vestigen zich in Nederland en Cotterell en Hanratty hebben Groot-Brittannië als thuisbasis. Ze gaan samenwerken met Thomas Heidelberger, hun operationele partner in Duitsland en voormalig ontwikkelingsmanager bij Valad Europe.

MC Property creëert op maat gemaakte strategieën voor haar institutionele, private equity- en vermogende investeerders en levert het volledige scala aan diensten op het gebied van investerings-, activa- en ontwikkelingsbeheer. De initiële focus zal liggen op waardetoevoegende en opportunistische investeringen in Groot-Brittannië, Nederland en Duitsland door het ontwikkelen of herpositioneren van logistieke faciliteiten, kantoorgebouwen en infrastructurele mobiliteitshubs die de fysieke infrastructuur, energie, opslag en elektrisch opladen combineren.