Orange Investment Managers koopt 3 parkeergarages

In de eerste 5 maanden van 2019 heeft het in Amsterdam gevestigde Orange Investment Managers voor haar diverse beheerde fondsen 3 parkeergarages verworven in Den Haag, Kaiserslautern (Duitsland) en Milaan (Italië).

Het betreft de tweede parkeergarage in Den Haag en de eerste in Italië en in Duitsland. De garage in Duitsland zal worden beheerd vanuit het Duitse kantoor van Orange IM in Düsseldorf. Het totale investeringsvolume bedraagt circa € 30 mln.

“Parkeergarages zijn een nichemarkt in Europa en dat vereist focus. Wij zijn dan ook erg verheugd dat we uit ons Europese netwerk deze parkeergarages hebben kunnen verwerven”, zegt directeur Michiel Gerritsen. “Ons team blijft op zoek naar nieuwe beleggingskansen, wij verwachten nog enkele acquisities te kunnen afronden voor einde zomer."
Orange Investment Managers is een gespecialiseerde investment manager met een focus op parkeervastgoed en belegt in geheel Europa. Op dit moment beheert Orange IM parkeergarages in 6 landen (Nederland, Engeland, Ierland, Duitsland, Italië en Denemarken).