Onderlinge ’s-Gravenhage verhuist en verkoopt kantoor aan Patrizia

Recent verhuisde Onderlinge ’s-Gravenhage van een historisch kantoorpand in het centrum van Den Haag naar een modern kantoor nabij het Beatrixkwartier. De oude kantoorpanden (foto) zijn verkocht aan Patrizia.

Het nieuwe kantoor ligt aan de Anna van Saksenlaan en staat voor ‘ontmoeten, verbinden en Samenwerken’. Dat begint al bij het transparante entreeportaal. De ontvangstruimte is een werkcafé met zit- en werkplekken voor medewerkers, deelnemers en adviseurs. De formele opening van het kantoorpand is op 20 november.
Onderlinge ’s-Gravenhage is een pensioen- en levensverzekeraar die al sinds 1895 garantieproducten aanbiedt.

Meer dan 100 jaar zetelde Onderlinge ’s Gravenhage aan de Zeestraat. Dit historische kantoorpand is samen met de omliggende panden en percelen verkocht aan Patizia. Het verkochte vastgoed bestaat uit negen aangrenzende objecten (deels intern verbonden) en een eigen binnentuin met ruime privé parkeergelegenheid. De objecten liggen in het Zeeheldenkwartier.

CBRE heeft de verkoop namens Onderlinge ’s-Gravenhage begeleid waarbij de afdelingen Capital Markets, Capital Advisors en Development Services betrokken waren, Osborne Clarke trad op als juridisch adviseur. Patrizia werd juridisch bijgestaan door Van Doorne Advocaten en Notarissen.