OML en Coatinc Roermond vernieuwen erfpachtovereenkomst

Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML) en Coatinc Roermond hebben in een nieuwe erfpachtovereenkomst overeenstemming bereikt over het langdurig gebruik van de locatie aan de Randweg in Roermond.

Voor een periode van ten minste 30 jaar kan Coatinc gebruik blijven maken van het circa 8800 m² grote perceel op bedrijventerrein Roerstreek-Noord. Tot 2048 is de continuïteit van het bedrijf in Roermond vanuit dit oogpunt veilig gesteld. En er is een optie om dit nogmaals met 30 jaar te verlengen tot en met 2078.

The Coatinc Company Coatinc Roermond realiseert als onderdeel van de internationale The Coatinc Company klantgerichte, individuele systeemoplossingen voor oppervlaktebehandelingen en dienstverleningen. Thermisch verzinken is de corebusiness van Coatinc, maar in de loop der jaren is het scala aan processen behoorlijk uitgebreid. De vestiging in Roermond is gespecialiseerd in natlakken en biedt werkgelegenheid aan circa 25 mensen.

Bedrijventerrein Roerstreek-Noord Op bedrijventerrein Roerstreek-Noord zijn ruim 100 bedrijven gevestigd, waarvan een groot deel in de sectoren industrie, groothandel en logistiek/distributie. Het terrein is bedoeld voor bedrijven die vallen binnen de milieucategorie 2-4, afhankelijk van de locatie op het terrein. Aan de Ringweg heeft OML een laatste kavel van circa 5 hectare te koop.