Nikolai Worp verlaat Edge na vijftien jaar

Edge heeft bekendgemaakt dat Nikolai Worp zijn functie als Managing Director Capital Markets in Duitsland heeft neergelegd.

Worp zal zich zelfstandig vanuit Amsterdam op nieuwe bezigheden richten. Worp was sinds 2008 aan Edge, toen nog OVG, verbonden. Hij klom snel op tot commercieel directeur en heeft volgens Edge ‘aanzienlijk bijgedragen aan de expansie van Edge in Duitsland’.

In nauwe samenwerking met het Duitse team speelde Worp een belangrijke rol bij de ontwikkeling van ongeveer 250.000 m² innovatieve, duurzame en ultramoderne kantoorruimte op de Duitse markt.

Worp heeft volgens Edge een belangrijke rol gespeeld bij de realisatie van baanbrekende projecten, waaronder twee DGNB Platinum-gecertificeerde gebouwen op het centraal station van Berlijn, het Vattenfall-hoofdkantoor EDGE Südkreuz, dat een DGNB Diamond kreeg vanwege zijn innovatieve hout-hybride structuur, en de onlangs voltooide EDGE East Side, eigendom van PIMCO Prime Real Estate en volledig gehuurd door Amazon.

Coen van Oostrom, CEO en oprichter van Edge: ‘Nikolai was een van de eerste collega’s bij Edge en heeft ruim 15 jaar voor ons gewerkt. We waarderen zijn bijdrage en inzet voor de groei van ons bedrijf in Duitsland en wensen hem het allerbeste voor de toekomst.’