Nieuwe huurders voor Fokkerstraat 18 te Reeuwijk

Het multi-tenant kantoor- en bedrijfspand aan de Fokkerstraat 18 gelegen op bedrijventerrein Zoutman in Reeuwijk heeft recent diverse nieuwe huurders verwelkomd.

Zo vestigden Axonn en Yowwer ICT (beiden gespecialiseerd in Informatietechnologie) zich op de eerste verdieping van het pand. Herstel & Leef, een praktijk van psychotherapeuten, psychologen en pedagogen verhuisde per 1 juli naar de ruimte naast Axonn en is de achterste ruimte op de eerste verdieping verhuurd aan een dienstverlener voor het onderwijs / studiebegeleider W. & M.J. Timmer. Afgelopen week is de penthouse op de tweede verdieping opgeleverd aan Fietslease, dit betreft een bedrijf dat fietsen op de zakelijk markt aanbied op basis van huurkoop.

Momenteel is er op de eerste verdieping nog maar één vleugel te huur met een totale grootte van circa 209 m². Deelverhuur is hier al mogelijk vanaf 11 m².

Abram Makelaardij en Basis Bedrijfshuisvesting Gouda brachten deze transacties in nauw overleg met verhuurder Herman Verzijl tot stand.