Nieuwe fund financial controller voor Cording

Cording Real Estate Group heeft het Amsterdamse team versterkt met de benoeming van Merel Versteegh als fund financial controller.

Cording Real Estate Group is een Europees vastgoed investerings- en asset vermogensbeheerplatform en onderdeel van Edmond de Rothschild Real Estate.

Versteegh rapporteert aan Theo Soeters, hoofd Fund Management, en zal in Cording’s finance team werken naast de fund management teams. Haar werkzaamheden zullen voornamelijk gericht zijn op het onlangs door Cording opgerichte Europese open-end industriële fonds, dat vorige maand is aangekondigd.

Alvorens Versteegh bij Cording in dienst trad, was zij werkzaam als senior fund secretary binnen het Fund Legal Services team van CBRE Global Investors, waarbij ze optrad als eerste aanspreekpunt voor beleggers en verantwoordelijk was voor juridische, fiscale en financiële zaken met betrekking tot verscheidene Nederlandse en Europese vastgoedfondsen met een gezamenlijke waarde van meer dan € 3 mrd. Daarnaast was ze betrokken bij de herstructurering en oprichting van fondsen en de kwartaal- en eindrapportages van de fondsen.

Voorafgaand aan deze functie was ze werkzaam als belastingadviseur in het M&A team van PWC, waar ze (fiscale) due diligences en de structurering van transacties heeft uitgevoerd. Versteegh begon haar carrière als belastingadviseur bij Loyens & Loeff te Amsterdam.