Nieuwe centrummanagers voor Markthal en Villa Arena

Klépierre heeft nieuwe center directors aangesteld voor de Markthal in Rotterdam en Villa Arena in Amsterdam Zuidoost.

Beiden starten woensdag 1 september.

Olav Bezem (59) is benoemd tot nieuwe center director van de Markthal in Rotterdam. Hij neemt de rol over van Rinus Griep, die per 1 juni 2021 de overstap heeft gemaakt naar winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht.

Olav Bezem is vanaf 1 september 2021 eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de Markthal. Bezem heeft meer dan 30 jaar ervaring in de retail- en vastgoedmarkt en was de afgelopen twaalf jaar werkzaam bij Cushman & Wakefield/DTZ Zadelhoff.

Bezem: “Als Rotterdammer pur sang spreek ik niet alleen de taal van de ondernemers in de Markthal, ik handel er ook naar; helder, eerlijk en no-nonsense en altijd handelend in het belang van alle stakeholders. Ik zoek tevens de verbinding met alle belangrijke spelers in de stad, zodat de Markthal weer de hotspot wordt die het voor de coronacrisis was. Voor zowel ondernemers als toeristen én Rotterdammers.”

Duco Beltman (44) is benoemd tot nieuwe Center Director van Villa Arena in Amsterdam. Hij zal per 1 september verantwoordelijk zijn voor de exploitatie van Villa Arena. Beltman begon zijn carrière bij Ikea, waar hij tien jaar in binnen- en buitenland heeft gewerkt. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan met het beheer van winkelcentra bij Wereldhave en momenteel is hij werkzaam bij MVGM Commercieel Vastgoed als team- en accountmanager.