Nieuwbouw voor Vitakruid in Hooddorp

Vitakruid en Aan de Stegge Twello hebben een aannemingsovereenkomst gesloten voor de nieuwbouw van een bedrijfsgebouw voor Vitakruid op bedrijvenpark De President in Hoofddorp. De bouw start in het derde kwartaal van 2020.

Het nieuwbouwplan bestaat uit 1800 m² bedrijfsruimte en 900 m² kantoorruimte en is op maat ontwikkeld voor Vitakruid. De leverancier van hoogwaardige voedingssupplementen wenste een bedrijfsgebouw te realiseren dat qua ontwerp en logistiek past bij haar bedrijfsvoering. Aan de Stegge Twello en het bouwteam hebben het programma van eisen van Vitakruid vertaald naar een functioneel en representatief bedrijfsgebouw. Aandachtspunten waren een moderne en uitnodigende gevel met kantoorfuncties in combinatie met presentatieruimten en een showroom. Omdat het gebouw is ontwikkeld rondom het logistieke proces.

De planontwikkeling en de architectuur van het gebouw kwamen tot stand in samenwerking met SEC architecten, Bouwkundig Adviesbureau Boom en JVZ Ingenieurs. Aan de Stegge Twello verzorgt zowel het ontwikkel- en bouwtraject. SADC leverde haar bijdrage in het vergunningstraject en heeft de uitgifte van de kavel verzorgd.
Evert Veerman, commercieel projectmanager Aan de Stegge Twello:

De oplevering van het nieuwe bedrijfsgebouw voor Vitakruid staat gepland voor het eerste kwartaal van 2021.