Nieuwbouw EMM in Zwolle opgeleverd

Het nieuwe pand van EMM in Zwolle is opgeleverd. EMM, leverancier voor de automotive industrie, neemt deze maand zijn intrek in het pand en is vanaf oktober volledig operationeel.

EMM International heeft aan Bohemenstraat 19 op bedrijventerrein Hessenpoort op een kavel van ruim een hectare een modern logistiek centrum laten bouwen, inclusief kantoorruimte en het knowledge & experience centre. Het bedrijfspand bestaat uit circa 5000 m² warehouse en circa 1000 m² kantoorruimte. In de toekomst zijn er nog verdere uitbreidingsmogelijkheden op de naastgelegen kavel. De bouw is uitgevoerd door Aan de Stegge Twello.

EMM is een wereldwijde speler op het gebied van non-paint. Bij non-paint gaat het om alle producten die nodig zijn voor de voorbehandeling van oppervlaktes ten behoeve van het lakken/verven en het proces van het opbrengen van de lakken/verf. EMM had haar hoofdvestiging al in Zwolle, aan de Marsweg. De onderneming exporteert naar meer dan 70 landen, beschikt over eigen vestigingen in vele landen en werkt samen op basis van joint ventures.