Nieuw Hornbach-concept huurt winkelruimte in Kerkrade

Green Real Estate heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Hornbach voor de huur van een winkel op de Rodaboulevard.

Aan de Wiebachstraat 77c in Kerkrade huurt Hornbach circa 6500 m2 winkelruimte. Het wordt de eerste Hornbach Vloeren in Nederland. De winkel opent 26 november en ligt op steenworp afstand van een Hornbach-winkel die al 22 jaar is gehuisvest aan de Roda JC ring in Kerkrade.

De Rodaboulevard in Kerkrade is een grootschalig retail- en leisure-gebied waar meer dan 13 bedrijven zijn gehuisvest en waar wekelijks meer dan 100.000 bezoekers komen.

Hornbach Vloeren is een nieuwe retailformule die volledig is gericht op alle soorten en maten vloeren variërend van tegels en laminaat, houten vloeren en vloerbedekking tot en met PVC- en gietvloeren. Dit nieuwe concept vult het gat op tussen de bouwmarkt en de speciaalzaak dat consumenten de keuze biedt een vloer zelf te leggen of dit te laten doen. Het concept onderscheidt zich met lage prijzen zonder concessies aan kwaliteit, service en deskundig advies.

De winkel aan de Wiebachstraat 77c in Kerkrade is al sinds 2008 onderdeel van de portefeuille van Green.