Nico Scheurwater in dienst bij Jebber

Jebber, ontwikkelaar van betaalbare studentenhuisvesting en starterswoningen, heeft Nico Scheurwater aangetrokken als projectmanager.

In die functie krijgt Scheurwater onder andere de nieuwbouwprojecten ‘De Kwekerij fase II en III’ en ‘High Five’ in Utrecht onder zijn hoede. Hij werkte de afgelopen zes jaar als projectmanager en het laatste jaar daarvan als teamleider bij Stamhuis.

Scheurwater: ‘Bij Jebber zien we hoe belangrijk het is om in de huid van je doelgroep te kruipen. Dat bepaalt uiteindelijk in hoeverre de gebiedsontwikkeling een in het oog springend succes wordt of slechts het zoveelste bouwproject blijft.’

Jebber is opgericht in 2010 en is een dochterbedrijf van Stichting Studentenhuisvesting. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van woningen voor studenten en starters, waarbij nadrukkelijk rekening wordt gehouden met hun wensen, zodat een passende, aangename leefomgeving kan worden gecreëerd.

De vraag naar betaalbare studentenhuisvesting en starterswoningen is nog steeds groot. Jebber blijft zich daarom de komende jaren richten op nieuwbouw ten behoeve van studenten en starters in Utrecht en andere studentensteden, zoals Rotterdam en Groningen.