Neo capital koopt SHARE Building op Park 20 | 20 in Hoofddorp

Neo capital heeft SHARE Building op Park 20|20 in Hoofddorp verworven.

SHARE Building is een ontwikkeling van Reggeborgh Vastgoed, VolkerWessels, Delta Development Groep en G&S Vastgoed. SHARE Building – een ontwikkeling met in totaal circa 8000 m² kantoorruimte, verdeeld over 4 verdiepingen – is de meest recente kantoorontwikkeling op Park 20|20, een Cradle to Cradle geoptimaliseerde werkomgeving in Hoofddorp.

Het kantoorgebouw is ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau William McDonough + Partners en N3O architecten. Het ontwerp van SHARE Building is duurzaam en het kantoorgebouw is BREEAM- en WELL GOLD-gecertificeerd.

L’Oréal Nederland heeft getekend als eerste huurder voor ruim 6200 m² en is daarmee de grootste huurder van Share building. Met de verhuur van meer dan driekwart van het gebouw aan L’Oréal, is er nog een resterende beschikbaarheid van circa 1800 m² op de gehele eerste verdieping. Een woordvoerder van Neo capital zei: ‘Dit is een belangrijke acquisitie voor onze portefeuille in en rond Amsterdam en maakt deel uit van een grotere strategie om onze investeringsportefeuille in Nederland op te bouwen.’

PARK2020 C.V. is bij deze transactie geadviseerd door NL real estate, Knight Frank en Houthoff Buruma. Neo capital is geadviseerd door CMS.