Mark Fidler weg als hoofd taxaties CBRE

Mark Fidler vertrekt na ruim 23 jaar bij CBRE Nederland. De laatste 15 jaar was hij er executive director van de Valuation and Advisory unit. 

Fidler heeft ervoor gekozen om een nieuwe stap te zetten. Hij zet zijn expertise en ambities nu in voor een consultancyfunctie binnen de Nederlandse en Europese CBRE-organisatie.

Met ingang van 1 januari 2020 zijn Willem Rodermond en Roderick Smorenburg samen verantwoordelijk voor het Valuation and Advisory team van CBRE Nederland. Voorheen werd het team geleid door een driekoppig managementteam waarvan beiden deel uitmaakten, voorgezeten door Mark Fidler. Het volledige Valuation and Advisory team bestaat uit 50 professionals.

Rodermond: “Het gebruik van nieuwe digitale tools en data versterkt onze dienstverlening intrinsiek en we merken dat klanten er ook steeds meer op vertrouwen. Het stelt ons in staat om over de gehele linie van onze dienstverlening nog meer kwaliteit en betrouwbaarheid te brengen. Denk daarbij aan nieuwe manieren van waarderen door middel van geavanceerde datagedreven modellen in combinatie met onze marktkennis."