ManpowerGroup verlengt huurovereenkomst in Diemen

Aan de Diemerhof 14-18 in Diemen huurt het bedrijf het gehele gebouw van ongeveer 3600 m² kantoorruimte.

De ruimte is verdeeld over zeven verdiepingen. ManpowerGroup initieert zelf de verduurzaming van het kantoor Diemerhof. Samen met de verhuurder wordt het kantoorgebouw en de parkeerplaatsen op eigen terrein verduurzaamd. Daarnaast wordt zowel het gebouw, de parkeerplaatsen en de kantoorruimte gerenoveerd. 
De organisatie zet stappen in de verduurzaming van haar operatie door de energiereductie van het gebouw te combineren met het onder andere verduurzamen van de mobiliteit. Sinds kort is het bedrijf overgestapt naar elektrisch rijden. Het gebouw wordt voorzien van LED-verlichting, de parkeerplaats wordt overkapt met een solar carport en er worden 32 laadpalen geplaatst.

Ook het interieur van de kantoorruimte van ManpowerGroup wordt gerenoveerd. De verhuurder zal de buitenkant van het gebouw aanpakken.

Colliers adviseerde ManpowerGroup bij de verlenging van de huurovereenkomst, en het Sustainability Team adviseerde bij de verduurzaming van het gebouw en parkeerplaats. Het Colliers Design & Development team werkt aan de verbouwing van het kantoor.