Lunatech Labs huurt in Rotterdam

Lunatech Labs heeft de laatste verdiepingen van een kantoorgebouw in Rotterdam gehuurd.

Lunatech Labs heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten voor de huur van 1403 m² vvo kantoorruimte gelegen op de 22e en 23e verdieping van Hofpoort aan het Hofplein 20 te Rotterdam met bijbehorende parkeerplaatsen. Hiermee is het gebouw met circa 19.000 m² kantoorruimte tegen het einde van 2019 volledig verhuurd.

Lunatech verstrekt adviezen en verleent diensten op het gebied van informatietechnologie. De focus van Lunatech ligt op het bouwen van aangepaste softwaresystemen en voornamelijk op systeemintegratie, backend-systemen en aangepaste dashboards.

Hofplein Offices heeft de afgelopen 2 jaar, mede door de opening van Spaces, een transformatie ondergaan tot een van de meest vooruitstrevende multi-tenant werkomgevingen in Rotterdam. Door het geboden flexibel werkconcept met talloze aanvullende voorzieningen hebben de afgelopen periode reeds een groot aantal kleine, middelgrote en multi-nationale ondernemingen gekozen voor een vestiging in Hofpoort. Spaces is met ca. 12.000 m² de grootste huurder in Hofpoort.

De Mik Bedrijfshuisvesting, samen met JLL belast met de verhuur van Hofplein Offices, trad in deze transactie op namens gebouweigenaar PPF real estate. NL asset management heeft het asset management voor het gebouw verzorgd sinds de acquisitie in 2013, destijds met 85% leegstand.