Lonneke Löwik verlaat Inrev

Inrev -European Association for Investors in Non-Listed Real Estate Vehicles- heeft aangekondigd dat haar ceo Lonneke Löwik in augustus terugtreedt.

Löwik werd in 2017 aangesteld als ceo van Inrev, vanuit haar vorige rol als hoofd operations bij GRESB. Tussen 2009 en 2014 bekleedde zij tevens twee andere senior functies binnen Inrev: directeur beroepsstandaarden en directeur onderzoek en marktinformatie.

De directie van Inrev heeft het internationale zoekbureau Egon Zehnder opdracht gegeven om een geschikte vervanger voor Löwik te vinden. Dit proces zal naar verwachting enkele maanden duren, Lonneke Löwik blijft tot die tijd in functie. De reden van haar vertrek is niet bekend gemaakt.

“Lonneke heeft een monumentale bijdrage geleverd aan Inrev”, zegt Martin Lemke, voorzitter van Inrev, in reactie op de aankondiging van Löwik. “Met een combinatie van visie, energie en een goed humeur heeft ze de vereniging door een aantal uitdagende tijden geloodst, terwijl ze de breedte en kwaliteit van de dienstverlening voor de leden bleef verbeteren. Haar bijdrage aan diversiteit en inclusiviteit valt op, waarbij het Inrev-team een rolmodel is voor de industrie.”