Lianeo verkoopt kantoor in Rotterdam

Lianeo Real Estate heeft het kantoorgebouw aan de Waalhaven Oostzijde 85 in Rotterdam verkocht aan een door M7 Real Estate gemanaged fonds.

Het kantoorpand heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 6200 m² met 140 parkeerplaatsen en is op dit moment volledig verhuurd aan Boskalis. Het kantoorpand heeft energielabel A en bestaat uit twee geschakelde bouwdelen. Hierdoor kan het kantoor gesplitst worden per verdieping en vleugel. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor multi-tenant gebruik.

De Waalhaven ligt aan de zuidkant van het stadscentrum en bestaat voornamelijk uit logistieke, industriële en kantoorgebouwen. Samen met de gemeente en het bedrijfsleven heeft de haven van Rotterdam het gebied ontwikkeld tot het maritieme, industriële en logistieke servicecluster van Rotterdam. De publieke ruimte, bereikbaarheid en de infrastructuur zijn verbeterd.

Vastgoedadviseur Colliers heeft Lianeo Real Estate op commercieel gebied begeleid bij deze transactie. DFLS Legal & Tax adviseerde Lianeo Real Estate op juridisch gebied. M7 Real Estate is in deze transactie begeleid door Loyens & Loeff (juridisch), Savills (technisch) en Ambiente (milieutechnisch).