Janet Meesters en Arjen de Snoo per direct van Houthoff naar DLA Piper

Janet Meesters (37) en Arjen de Snoo (35) treden in dienst bij de praktijkgroep Litigation & Regulatory van advocatenkantoor DLA Piper. 

Meesters en De Snoo gaan aan de slag als Legal Director. Beiden komen over van advocatenkantoor Houthoff. Met de aanstelling van de twee geeft DLA Piper zijn snel groeiende Infrastructure en Energy/Renewables team verder vorm.
Meesters en De Snoo zullen veelvuldig gaan samenwerken met de praktijkgroepen Finance & Projects en Real Estate voor onder andere - grensoverschrijdende - financiering, aanbesteding en uitvoering van grote infrastructuur- en bouwprojecten. Extra ondersteuning op dat gebied is hard nodig gezien de toename aan grote infrastructuurprojecten in Nederland en de Europese energietransitie en elektrificatie. Onder meer bij de financiering en bouw van wind- en zonne-energieparken ziet DLA Piper de vraag naar juridische ondersteuning razendsnel groeien.
Meesters neemt ruim dertien jaar ervaring in de advocatuur mee in haar nieuwe rol als Legal Director bij DLA Piper. Haar specialismen, aanbestedingsrecht en civiel bouwrecht, bouwde ze vooral op bij Houthoff, waar ze bijna tien jaar werkte. Meesters is daarnaast al jaren lid van de Nederlandse Vereniging van Aanbestedingsrecht en van de Vereniging voor Bouwrechtadvocaten. Ze spreekt regelmatig op seminars en congressen en publiceert regelmatig in diverse vakbladen. Meesters doceert bij het Public Procurement Research Centre van de Universiteit Utrecht en het Instituut voor Bouwrecht.
De Snoo gaat bij DLA Piper aan de slag als Legal Director en komt eveneens over van Houthoff, waar hij bijna twaalf jaar werkte als advocaat. De Snoo is specialist in bestuursrecht en omgevingsrecht. Hij is lid van onder andere de Vereniging voor Bouwrechtadvocaten en de Vereniging van Onteigeningsadvocaten. De Snoo publiceert en spreekt regelmatig over zijn vakgebied en over de nieuwe Omgevingswet.