Huisartsenmaatschap huurt aan Eudokiaplein in Rotterdam

PingProperties breidt namens Eudokiaplein het zorgaanbod verder uit in het Gezondheidscentrum Eudokiaplein in Rotterdam-Noord.

Per 1 januari 2021 is huurt een Rotterdamse huisartsenmaatschap 450 m² vvo. Door het landelijke, maar ook Rotterdamse, tekort aan huisartsen, is deze uitbreiding van grote toegevoegde waarde voor het centrum en de wijk.

Gezondheidscentrum Eudokiaplein maakt deel uit van het werk- en winkelcentrum Eudokiaplein, dat centraal gelegen is in een multiculturele wijk waar steeds meer hoogopgeleide jongeren zich vestigen. PingProperties wil het gehele Eudokiaplein-complex verder ontwikkelen tot een plek waar wijkbewoners samenkomen en waar ze onder één dak worden voorzien in hun dagelijkse behoeften. Het winkelcentrum heeft huurders als Albert Heijn, Aldi, Kruidvat, Bagels & Beans en Praxis en trekt ruim 55.000 bezoekers per week. Het Gezondheidscentrum voorziet in diverse maatschappelijke functies gericht op zorg en welzijn, waaronder Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), Stichting Sarya, Stichting Nidos, Stichting BforYou, Tulp Educatie, Stichting ASVZ, Al Gitaan en een gemeentekantoor dat ook het accent heeft op zorg & welzijn.

Het complex is goed bereikbaar door diverse bus- en tramverbindingen, het dichtbijgelegen treinstation Rotterdam-Centraal en de snelweg A13 en A20.