Hoofdkantoor Roompot verhuist naar Goes

Roompot Vakanties gaat het hoofdkantoor verhuizen naar Goes. De huidige vestigingen in Kamperland en Middelburg worden hier samengevoegd. 

Roompot Vakanties verhuist in de loop van 2019. Het vakantieconcern blijft groeien en in de huidige kantoren is niet genoeg ruimte voor al het personeel. Het nieuwe pand verrijst aan de Nansenbaan en biedt plek voor zo’n 400 medewerkers.

Het nieuwe kantoor komt pal naast de A58 te liggen, het drukste stukje snelweg van Zeeland waar dagelijks ruim 60.000 mensen langsrijden. De uitbreiding van het kantoor is noodzakelijk door de groei van het bedrijf, maar Roompot hoopt door de gunstigere ligging ook makkelijker nieuw personeel aan te trekken. 'We hebben heel veel vacatures die moeilijk ingevuld kunnen worden', zegt CEO Jurgen van Cutsem. 'De locatie in Goes is dichtbij allerlei voorzieningen, dus we hopen dat we daardoor makkelijker mensen kunnen werven.'

Wethouder Derk Alssema (Economische Zaken) van de gemeente Goes kijkt uit naar de komst van Roompot: 'Het maakt me trots dat het bedrijf kiest voor bedrijventerrein De Poel.'

Het project zit nog in de tekenfase, details van het kantoor zullen in een later stadium bekend worden gemaakt. Het nieuwe pand in Goes wordt duurzaam gebouwd en gaat naar verwachting open in het tweede kwartaal van 2019. Het kantoor in Kamperland zal op termijn een andere bestemming krijgen, van het kantoor in Middelburg loopt de huurtermijn af.

Roompot Vakanties is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland met meer dan 2600 medewerkers. Er worden ieder jaar zo’n 10 miljoen overnachtingen geboekt in de 40 eigen vakantieparken in Nederland en Duitsland. Ook biedt Roompot Vakanties nog meer dan 170 vakantiebestemmingen aan in Europa, waarvan de meeste in Frankrijk en België. Naast vakantieparken en campings heeft Roompot Vakanties een breed pallet aan accommodaties zoals hotels en resorts; van comfortabel tot luxe.

Foto: Wethouder Derk Alssema (Economische Zaken) van de gemeente Goes (links) en Roompot-CEO Jurgen van Cutsem onthullen samen met mascotte Koos Konijn het bouwbord op de plek waar in 2019 het nieuwe hoofdkantoor van Roompot Vakanties de deuren opent.