Heimstaden Nederland breidt team uit met tien nieuwe medewerkers

De Scandinavische woningverhuurder Heimstaden breidt in Nederland uit met 10 medewerkers. Vorige maand werden er al vijf nieuwe mensen aangetrokken en er wordt nog actief verder geworven.

De uitbreiding van het team van Heimstaden Nederland maakt deel uit van de plannen van de van oorsprong Scandinavische woningverhuurder om het volledige verhuurproces in huis te halen. 

Locatiemanagers
Drie nieuwe personeelsleden zijn aan de slag gegaan als locatiemanager bij Heimstaden Nederland, waar ze onder andere verantwoordelijk zijn voor het dagelijks beheer van de woningen. De eerste is Salvatore Virdis, die de overstap maakt van VB&T Vastgoedmanagement waar hij werkte als woninginspecteur. Verder gaat Patrick van Wijk aan de slag in deze functie. Hij werkte hiervoor bij Vesteda als service officer. Theo Buringa wordt de derde nieuwe locatiemanager. Hij maakt de overstap van Centrum voor Dienstverlening, waar hij werkte als gebouwbeheerder.

Naast de locatiemanagers zijn drie medewerkers het klantencontactcentrum komen versterken en verder starten vier nieuwelingen in overige rollen.

Het Nederlandse woningaanbod van Heimstaden telt na een recente acquisitie momenteel zo’n 12.600 woningen. De woningverhuurder begon in april met het zelf bedienen van een deel van zijn klanten. In de komende maanden worden dat er fasegewijs meer, tot de organisatie aan het einde van het jaar het merendeel van zijn klanten vanuit verschillende regiokantoren van dienst kan zijn.