Green Real Estate verkoopt commerciële unit Alphen aan den Rijn

Green Real Estate heeft de een na laatste commerciële unit in de plint van wooncomplex De Ampère verkocht aan Trixxo, de Belgische eigenaar van uitzendbureau Ruimbaan. 

Ruimbaan is momenteel gevestigd aan de Van Boetzelaerstraat in Alphen aan den Rijn. Binnenkort verhuist het bedrijf naar De Ampère, direct naast het station in het centrum van Alphen aan den Rijn.

Appartementencomplex De Ampère is gebouwd op de voormalige Nuon-locatie in het stationsgebied. Het complex telt 63 huurwoningen (sociale- en middenhuur) van Woningcorporatie Woonforte en 58 zorgwoningen die zijn verhuurd aan zorginstelling Ipse de Bruggen. In de plint van het gebouw zijn 6 commerciële units, waarvan er met de verkoop aan Trixxo nog één in de verkoop staat.

De Ampère combineert wonen, zorg en ondernemen. De woningen die zijn verhuurd aan Ipse de Brugge zijn gericht op zelfstandig wonen met begeleiding voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Woningcorporate Woonforte verhuurt in totaal 63 drie- en vierkamerappartementen in het complex in een mix van sociale huurwoningen en woningen voor mensen met een middeninkomen. Het gebouw is in verschillende bouwdelen 5 en 8 lagen hoog en heeft een voor de bewoners toegankelijke binnentuin op de eerste verdieping. Aan de westzijde van het gebouw is een parkeerterrein voor bewoners.