Geen gesloten hoofdstuk voor Het Boek

Met de langjarige huurverlenging van het 40.000 m² grote kantoorgebouw aan de Kingsfordweg 1 komt er voorlopig geen eind aan de aanwezigheid van onder meer de Douane en de Belastingdienst in Amsterdam Sloterdijk.

Het kantoorgebouw, dat ook bekend is onder de naam Het Boek, is onderdeel van de Bayernfonds Niederlande 1-portefeuille van Real IS. Inbegrepen bij de huurverlenging zijn 650 parkeerplaatsen.

In Deventer doet supermarkt Plus middels een sale&lease-back afstand van zijn distributiecentrum. Het gebouw is 13.000 m² groot en is goed bereikbaar. Op dit moment bouwt Plus een geheel nieuw distributiecentrum in Deventer, dat op termijn het aan Cabot Properties verkochte distributiecentrum zal gaan vervangen.

In de PropertyNL datasheet van week 1 staan onder meer de bovengenoemde transacties. Het wekelijkse overzicht met grotere transacties vermeldt zowel beleggingstransacties als gebruikstransacties van commercieel vastgoed. Ook is er ruimte voor leningen. Dit overzicht wordt ook opgenomen in PropertyNL Magazine.