Gazeley levert Venray Logistics Centre fase 1 op aan Synchreon

Gazeley heeft de eerste fase van het Venray Logistics Centre opgeleverd aan Syncreon, een wereldwijde logistiek dienstverlener.

Op dinsdag 3 september wordt Venray Logistics Centre Phase 1 officieel geopend. Gazeley is een van de grootste investeerders en ontwikkelaars van logistieke warehouses en distributieparken in Europa. Het gehele project in Venray bestaat uit drie nieuwe warehouses met een totaal oppervlak van 83.000 m².

De herontwikkeling van de voormalige Xerox-fabriek aan de Maasheseweg op bedrijventerrein Smakterheide levert Gazeley in drie fasen op. Het gebouw wordt gebouwd in overeenstemming met Breeam Very Good certification. Gazeley heeft de locatie in 2016 van Axa gekocht.

Fase één is voltooid en opgeleverd aan Syncreon, een wereldwijde logistiek dienstverlener. Synchreon heeft 11.202 m² in gebruik genomen. Syncreon heeft ook een relatie met Gazeley in andere delen van Europa. De bedrijven werken ook hier nauw met elkaar samen.
Het overige deel van fase 1 (18.655 m² waarvan circa 3000 m² kantoor) is beschikbaar voor verhuur.

Het is de eerste ontwikkeling van Gazeley in Nederland sinds de opening van haar kantoor vorig jaar in Amsterdam. De onderneming realiseert in Zevenaar ook een groot distributiecentrum.