GaragePark kondigt nieuw park in Malden aan

GaragePark realiseert op bedrijventerrein De Hoge Brug in Malden een nieuw park met 64 garageboxen én acht beveiligde parkeerplaatsen, waarvan de verkoop inmiddels is gestart.

Het park in Malden is het vierde park in de provincie Gelderland. Hiermee komt GaragePark tegemoet aan de groeiende vraag naar goed beveiligde opslag- en bedrijfsruimtes in de regio. De bouwwerkzaamheden starten in het tweede kwartaal van 2022, zodat ondernemers naar verwachting aan het einde van het jaar hun box in gebruik kunnen nemen. 

Het nieuwe park ligt vlakbij de A73, S100 en S105, en op steenworpafstand van Nijmegen. Hierdoor is het park uitstekend bereikbaar voor (startende) zzp’ers en ondernemers uit de stad en omstreken.

‘Wij zijn erg enthousiast dat we vandaag ons tweede park in regio Nijmegen kunnen aankondigen,’ zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. ‘Mede dankzij het succes van ons eerste park aan de Ambachtsweg merken we dat er veel vraag naar dit soort volledig gefaciliteerde en zeer goed beveiligde opslag- en werkruimtes. We zijn dan ook blij dat we in korte tijd een nieuw park verwezenlijken waarmee we tegemoet komen aan die vraag.’