Frites Affairs opent in Almere Centrum

Op vrijdag 29 mei opent het derde horecaconcept van Albron de deuren in Almere Centrum. Na Le Perron en Starbucks eerder dit jaar is het de beurt aan de gourmet snackformule Frites Affairs. De drie concepten vormen een strategische samenwerking tussen Albron en vastgoedontwikkelaar Unibail-Rodamco-Westfield.

Bij Frites Affairs staat de ambacht van het bakken van heerlijke verse frites centraal. Geen Vlaamse of Franse, maar oer-Hollandse Frites die met schil worden gebakken. Er kan gekozen worden uit verschillende aantrekkelijke ‘loaded’ varianten. Zo staan er bijvoorbeeld frites uit ‘t seizoen met wisselende toppings, frites met kipsaté of runderstoof en een vegetarische frites Caprese op het menu. Bij de frites is er keuze uit sauzen en bijzondere mayonaises zoals zeewiermayonaise of mayonaise met ui en kerrie. Naast frites bestaat het aanbod ook uit heerlijke gourmet hot dogs met ook weer een vegetarische variant. Er wordt zo veel mogelijk gewerkt met verse producten.

Het gevoel van ambacht wordt in de aankleding en het interieur extra onderstreept. Het gebruik van ouderwetse tegeltjes en aardappelmanden geven het geheel bovendien een vleugje nostalgie. Maar Frites Affairs gaat wel met de tijd mee. Er wordt bijvoorbeeld veel aandacht besteed aan het minimaliseren van waste door onder andere gebruik te maken van afbreekbare disposables.

Sanne van Bergen, Shopping Center Manager van het winkelgebied van Unibail-Rodamco-Westfield in Almere Centrum: “Albron weet met hun ruime ervaring in het ontwikkelen en exploiteren van foodconcepten goed in te spelen op trends en behoeften van winkelend publiek. Frites Affairs, maar ook Le Perron en uiteraard Starbucks, passen perfect in de totale mix van ons aanbod in Almere Centrum. We verwachten dat de komst van de drie horecaconcepten flink zal bijdragen aan de winkelbeleving voor onze bezoekers”.

Frites Affairs opent in de kiosk van 22 m2 aan de Schutterstraat.