Frans Blom projectmanager Accelerator bij Kadans Science Partner

Op 31 augustus is Frans Blom gestart als projectmanager voor de nieuwbouwontwikkeling Accelerator te Utrecht bij Kadans Science Partner.

Accelerator is een nieuw R&D innovatiecentrum op het Utrecht Science Park. Met 22.500 m2 verdeeld over 12 verdiepingen biedt Accelerator ruimte voor groeiende, innovatieve bedrijven actief in de Life Sciences. Het gebouw bij de entree van het Utrecht Science Park krijgt een restaurant, meet & greet faciliteiten en een auditorium, waar de gehele community op het Utrecht Science Park gebruik van kan maken.

Blom zal zich binnen het project Accelerator te Utrecht gaan bezighouden met het projectmanagement, de directievoering en het toezicht op de fitout werkzaamheden voor de toekomstige huurders van Accelerator.

Blom heeft vanaf 2012 als freelancer met zijn bedrijf Blom management & innovation een groot aantal opdrachten voor  diverse opdrachtgevers uitgevoerd. Daarvoor heeft hij jarenlang bij architectenbureaus en een projectmanagement bedrijf gewerkt.

Kadans Science Partner investeert in, ontwikkelt en beheert vastgoed voor kennisintensieve bedrijven en instellingen op campussen en science parks. Kadans heeft als doel samen te werken met universiteiten en organisaties door heel Europa, om samen één sterk kennisintensief ecosysteem van science parks te creëren.