Fleet Complete huurt 750 m² in WTC Utrecht

Fleet Complete heeft een huurovereenkomst gesloten voor 750 m² kantoorruimte op de 17e verdieping in het WTC Utrecht.

Fleet Complete is een wereldwijde leverancier van beheersoplossingen voor wagenpark, activa en mobiele werknemersmanagement. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 8000 klanten.

De bouw van WTC Utrecht is momenteel in volle gang. De oplevering staat gepland voor 9 februari 2018. Het 29.000 m² tellende gebouw bestaat uit de begane grond en 18 verdiepingen en heeft een Breeam-certificaat en staat direct naast het Centraal Station. Er is volop parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen en het staat op loopafstand van de historische binnenstad van Utrecht.

WTC Utrecht is een ontwikkeling van DOF Development, een aan het CBRE Dutch Office Fund gelieerde partij. CBRE Dutch Office Fund is een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

JLL bracht deze transactie tot stand namens ontwikkelaar en eigenaar CBRE Dutch Office Fund. Cushman & Wakefield begeleidde de huurder Fleet Complete bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. JLL en CBRE zijn aangesteld voor de verhuur van de kantoorruimte.