Fakton benoemt Tim van der Zaan tot Associate Partner

Fakton heeft Tim van der Zaan benoemd tot Associate Partner en daarmee mede-eigenaar van Fakton Consultancy.

Als Associate Partner draagt hij medeverantwoordelijkheid voor de dagelijkse leiding van Fakton Consultancy samen met de huidige aandeelhouders Aeisso Boelman, Joep Thomassen en Madelon Lageveen.  

Van der Zaan (31) studeerde econometrie aan de Erasmus Universiteit en startte zijn carrière bij Fakton Consultancy in 2017 als trainee na het behalen van zijn Master Business Analytics in hetzelfde jaar. Hij heeft inmiddels meer dan zeven jaar ervaring bij Fakton Consultancy, waar hij met name publieke partijen adviseert over complexe financiële vraagstukken rondom vastgoed- en gebiedsontwikkelingen.

Momenteel richt Van der Zaan zich op het financieel structureren van grootschalige gebiedsontwikkelingen voor publieke partijen en op het opzetten van de governance-structuren die noodzakelijk zijn voor succesvolle samenwerking tussen alle betrokkenen. Dit omvat het coördineren van samenwerkingen tussen gemeenten, marktpartijen, woningcorporaties en (hogere) overheden. De complexiteit ligt daarbij niet alleen in de financiële haalbaarheid, maar vooral in het effectief balanceren van de uiteenlopende belangen en risico’s van zowel publieke als private partijen. 

‘De benoeming van Tim van der Zaan als Associate Partner past binnen Fakton’s strategie om talent en ondernemerschap te stimuleren door eigenaarschap te bevorderen. Met zijn scherpe analytische blik en expertise op het gebied van financiële structuren, is Tim een waardevolle toevoeging aan ons team,’ zegt Anne van Eldonk, bestuursvoorzitter van Fakton.  

Laatste nieuws

Evenementen