Fakton Capital versterkt dealteam

Thomas van Bergen, Maarten Kievits en Harmen Westera zijn in dienst getreden bij Fakton Capital.

Thomas van Bergen versterkt het team in de functie van Senior Transaction Manager. Afkomstig van Deloitte gaat Van Bergen verder invulling geven aan de werkzaamheden van Fakton Capital gericht op het verbinden van projectontwikkelaars, beleggers en banken om zo complexe vastgoeddeals mogelijk te maken. 

Maarten Kievits heeft als director de overstap van Fakton Consultancy naar Fakton Capital gemaakt. Kievits, ooit begonnen bij KPMG, beschikt over ruim twintig jaar ervaring als adviseur en manager in de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Binnen Fakton Capital gaat hij zich bezig houden met het initiëren van projecten en deze voorzien van de best mogelijke financiering en besturing. Hij verbindt daarbij financieel rendement met maatschappelijke opgaven en een breed draagvlak.

Harmen Westera is ook bij Fakton Capital gestart. Hiervoor is Westera enkele jaren werkzaam geweest als financieel accountant bij EY, waar hij zich voornamelijk bezig hield met beursgenoteerde ondernemingen. Na zijn bachelor Economie en master Accounting and Control, rond Harmen momenteel de master Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen af.