Fabian Manegold (Invesco) overleden

Fabian Manegold, hoofd transacties bij Invesco Real Estate, is op 54-jarige leeftijd overleden. 

Manegold was een vastgoedprofessional bekend in heel Europa.  De laatste tijd was hij vooral druk met het team dat aankopen deed voor Invesco's European Living Fund. 

In een verklaring zegt het bedrijf: "Met diepe droefheid kondigt Invesco Real Estate vandaag het onverwachte overlijden aan van Fabian Manegold, managing director van transacties voor haar Europese activiteiten". 

Manegold was verantwoordelijk voor aan- en verkopen in Duitsland, Oostenrijk en Nederland in de sectoren kantoren, woningen, logistiek en winkels. Sinds hij in 2008 bij Invesco Real Estate in dienst trad, speelde hij een belangrijke rol bij de groei van het bedrijf en hield hij toezicht op in totaal meer dan $ 6,1 mrd aan transacties. 

Andy Rofe, managing director, hoofd Europa bij Invesco Real Estate: "Fabian was een gewaardeerde en dynamische collega, die meer dan 14 jaar bij Invesco heeft gewerkt; en hij was zeer geliefd en gerespecteerd door collega's en klanten - hij zal echt gemist worden. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie in deze moeilijke tijd.