Evelien Endhoven nieuwe regiodirecteur Unica Building Projects

Unica Building Projects heeft Evelien Endhoven benoemd tot directeur in de regio Noordwest

Deze regio kent veel uiteenlopende bedrijvigheid en het bedrijfsonderdeel is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Technisch dienstverlener Unica voorziet ook voor de komende jaren een groeiende portefeuille van projecten in dit werkgebied. Unica Building Projects ontwerpt, realiseert en beheert alle technische installaties en systemen bij nieuwbouw- en renovatieprojecten in de utiliteit. Unica Building Noordwest is gevestigd in Amsterdam.

Doorgestroomd

Endhoven stroomt in de nieuwe functie door vanuit haar eerdere positie als Manager Operations bij Unica Building Projects. Hier deed zij het afgelopen jaar ervaring op bij uiteenlopende opdrachten en leerde de organisatie goed kennen.

Voor haar start bij Unica in 2023 werkte zij ruim dertien jaar bij Eurofiber (aanbieder van digitale infrastructuur in de zakelijke markt). In haar laatste functie werkte zij bij Vattenfall Eurofiber als Director Network Operations, Process & IT. Bij Unifiber (joint-venture tussen Eurofiber en Proximus) was zij de periode daarvoor actief als Interim COO. Bij Eurofiber Nederland bekleedde zij ook diverse posities met als laatste functie Program Manager Strategy & Business Development en Interim COO.

Endhoven behaalde haar diploma Business Administration aan de HEAO in Leeuwarden en deed daarna Business Management aan de Hogeschool van Utrecht.

Endhoven volgt Cees Haakman op, die de afgelopen vier jaar na opsplitsing van de regio West in Zuidwest en Noordwest het bedrijf heeft geleid en een fraaie groei in Noordwest-Nederland heeft kunnen realiseren. Hij blijft aan als commercieel directeur voor het regiokantoor.