Emma District in Eindhoven voor ruim € 40 mln naar particuliere belegger Van de Laar

CV Admirant, een samenwerking tussen ASR real estate en Rail&OV, heeft het binnenstedelijke mixed-use project Emma District in Eindhoven verkocht aan particuliere belegger Van de Laar.

De koopprijs bedraagt volgens het Kadaster €38,4 mln. Het Emma District, inclusief het iconische gebouw De Blob, beslaat 18.000 m² aan winkels, kantoorruimte, horecagelegenheden en een bioscoop. Het project kenmerkt zich door een mix van huurders, waaronder Ace&Tate, The Sting, Sissy-Boy en Vue Cinema.

Aansluitend heeft Van de Laar ook nog drie winkels van een andere eigenaar in het Emma District aangekocht. Het betreft winkelvastgoed aan de Nieuwe Emmasingel 113, Nieuwe Emmasingel 115 en Vrijstraat 24. De winkels hebben een totaal vloeroppervlak van 327 m². De koopprijs daarvan bedraagt volgens het Kadaster € 2,55 mln.

ASR en Rail&OV werden commercieel geadviseerd door CBRE en juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff. RSP Makelaars adviseerde de verkoper van de drie afzonderlijke winkels. Koper werd bijgestaan door Cushman & Wakefield en Driessen Advies & Beheer.

img
Redacteur
Profiel