Eerste paal geslagen nieuw retailgebouw Duiven

In opdracht van Janssen de Jong Projectontwikkeling is op het bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf te Duiven de eerste paal geslagen van een nieuw retailgebouw.

Janssen de Jong Projectontwikkeling is initiatiefnemer van de herontwikkeling van deze locatie in opdracht van de grondeigenaar. Het pand aan de Nieuwgraaf 9-15 wordt gebouwd door Remco Ruimtebouw.

In het door Palazzo ontworpen gebouw van circa 2800 m² komen verschillende winkelformules die passen bij het thema ‘In en om het huis’.

In de loop van 2022 kunnen de eerste klanten terecht in de nieuwe winkel van PlatteTV voor een divers aanbod van consumentenelektronica, AllesvoorBBQ met een ruim assortiment aan barbecues en buitenkeukens en PlayseatStore voor de gamers. In Duiven zal de elfde vestiging van Keukenstunter geopend worden, voor luxe keukens en keukenapparatuur tegen absolute stuntprijzen. In de aangrenzende showroom opent de achtste winkel van Sanistunter, dat badkamers en sanitair verkoopt tegen stuntprijzen. Prominent zal zich er vestigen met een showroom voor relaxstoelen, fauteuils en banken met comfortfuncties.