Eerste huurder voor DC Bavelse Berg

VWLD Breepark heeft twee units van DC Bavelse Berg in Breda verhuurd aan een internationale eindgebruiker.

Het gehuurde deel heeft een metrage van 20.158 m² bedrijfsruimte, kantoorruimte en mezzanine. Systabo, een onderneming van VolkerWessels, is verantwoordelijk voor realisatie en zal het gebouw medio september 2019 opleveren.

De huurder zal het nieuwe DC gebruiken om de groei van zijn operatie te faciliteren. De ligging aan de Bavelseparklaan, direct aan de afslag van de A27, is zowel voor transporteurs als eigen personeel een voordeel. Breda is een van de zuidelijke hubs met directe snelweg verbindingen met onder andere Utrecht, Rotterdam, Antwerpen en Eindhoven.

Roeland van den Berg van VolkerWessels Logistics Development: ‘Eind 2018 zijn we op risico gestart met de bouw van DC Bavelse Berg met een totale omvang van 45.000 m². Het project heeft een flexibel ontwerp en is onder te verdelen in maximaal 4 onafhankelijk opererende units.’

Cushman & Wakefield en Dentons Boekel adviseerden en begeleidden de huurder bij de locatiekeuze en de totstandkoming van de huurovereenkomst. JLL, CBRE en DLA Piper waren betrokken adviseurs namens VWLD Breepark.