Eerste Uniqlo-winkel in shopping mall in Nederland

Stadshart Amstelveen heeft de eerste winkelopening van internationale kledingretailer Uniqlo in een shopping mall in Nederland bekendgemaakt. De nieuwe winkel zal naar verwachting in de lente/zomer van 2025 de deuren openen.

Met een totale verkoopoppervlakte van zo'n 970 m², verdeeld over 2 verdiepingen, aan de Rembrandtweg 6, biedt de nieuwe winkel in Stadshart Amstelveen, ruimte aan de dames-, heren- en kindercollectie van het Japanse merk.                                                                                             

‘De komst van een van de meest vooraanstaande en gewilde fashionmerken met een winkel van bijna 1000 m² is een duidelijk signaal voor de aantrekkelijkheid van Stadshart Amstelveen en de visie van URW op de toekomst van retail,’ aldus Jurn Hoeksema, Chief Operating Officer van Northern Europe Unibail-Rodamco-Westfield.

Kaman Leung, Chief Operating Officer van UNIQLO Benelux toont zich eveneens enthousiast over deze vijfde vestiging in Nederland: We zijn verheugd om onze aanwezigheid in Nederland zo snel uit te breiden na onze recente openingen in Amsterdam (2e vestiging) en Rotterdam.’