Edward Vis wordt Head of Asset Services bij Cushman &Wakefield

Cushman & Wakefield heeft Edward Vis (55) per 1 juli 2020 benoemd tot Head of Asset Services van de Nederlandse organisatie. 

Edward Vis is in deze functie verantwoordelijk voor de dienstverlening aan de meer dan 50 opdrachtgevers en de aansturing van een team van 110 professionals, die verantwoordelijk zijn voor het vastgoedmanagement van 750 gebouwen in Nederland. Vis volgt hiermee Tom van Putten op, die bijna 10 jaar verantwoordelijk was voor deze serviceline. Van Putten heeft onlangs besloten dat hij na 20 jaar DTZ Zadelhoff/Cushman & Wakefield een andere invulling aan zijn loopbaan wil geven buiten het bedrijf.

Vis is opgeleid als bedrijfskundige en werd na een carrière met managementposities in diverse sectoren en als ondernemer, begin 2012 algemeen directeur en medio 2014 eigenaar van DZAP. DZAP is met 50 professionals als toonaangevend bureau actief in het ontwerp en projectmanagement van kantoorinterieurs voor gebruikers en revitalisatie van kantoren voor eigenaren en beleggers. Eind 2018 verkocht hij DZAP aan Cushman & Wakefield en werd hij als International Partner en Head verantwoordelijk voor alle Nederlandse Project & Development Services-activiteiten (PDS) van de vastgoedadviseur. 

Bas Enters (42) en John Konijn (44) volgen Vis per 1 juli 2020 op, waarbij zij gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de PDS-activiteiten van Cushman & Wakefield.